kezdd el begépelni a keresett szöveget, majd nyomj egy entert-t a keresés indításához

Jegyinfó

Jegyek elérhetőek a helyszíneken a Kondor Béla Közösségi Ház, a Pestszentimrei Közösségi Ház és a Rózsa Művelődési Ház jegypénztáraiban vagy információs pultjainál, továbbá a Ticket Express Jegyirodákban, valamint online a Kult18.hu portálon illetve az Eventim jegyrendszerében.

Elérhetőségek:

Kondor Béla Közösségi Ház
Tel: +36 (1) 291 6564
E-mail: kondorkh@kondorkh.hu

Rózsa Művelődési Ház
Tel: 06 1 290 9498
E-mail: rozsamh@gmail.com

Pestszentimrei Közösségi Ház
Tel: 06 1 294 5971
E-mail: pikhaz@pikhaz.hu

Minden házban lehetséges online és személyesen is jegyet vásárolni! A programok listája itt található. Weboldalunkon gyorsan és kényelmesen vásárolhatja meg jegyeit az online jegyvásárlásra kattintva. Kérjük, online vásárlás esetén az e-mailben kapott linkekre kattintva a letöltött PDF-fájlokat nyomtassa ki, vagy beléptetésnél tegye elérhetővé a fájlokat mobiltelefonján, tabletjén.

Tanfolyamainkra és klubjainkra jelentkezni lehet munkanapokon nyitvatartási időben a Kondor Béla Közösségi Házban/ Rózsa Művelődési Házban/ Pestszentimrei Közösségi Házban, illetve a tanfolyamok időpontjában és helyszínén a tanfolyam és klubvezetőknél.

Fizetési lehetőségek:
Személyes vásárlás – rendezvényeinkre – készpénzben, fentiekben leírt jegypénztárainkban
Online vásárlás – Weboldalunkon (www.kult18.hu) az eventim.hu rendszerében, bankkártyás fizetéssel

Információ az elhalasztott előadások/színdarabok/foglalkozások új időpontjairól és az elmaradtak jegyeinek visszaváltásáról.
Jegyet nem áll módunkban sem visszaváltani, sem más jegyre cserélni, akár személyesen, akár online történt a vásárlás. Jegyet kizárólag elmaradt előadás esetén váltunk vissza, az erről szóló hirdetmény megjelenésétől kezdődően, 30 napon belül visszaválthatóak.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Ugrás a lap tetejére