kezdd el begépelni a keresett szöveget, majd nyomj egy entert-t a keresés indításához

Szünidei KIKAPCSPONT

Papírmerítés, könyvkötés, nyomtatás

Kedves Szülők és Gyerekek! A kézműves foglalkozás célja, hogy az érdeklődő gyermekek egy középkori mesterség, a könyvkötészet megismerése által jussanak esztéti...

Időpont

2021. augusztus 12.-augusztus 01.

10:00-12:00

Szünidei KIKAPCSPONT_0Szünidei KIKAPCSPONT_0Szünidei KIKAPCSPONT_0

Kedves Szülők és Gyerekek!

A kézműves foglalkozás célja, hogy az érdeklődő gyermekek egy középkori mesterség, a könyvkötészet megismerése által jussanak esztétikai élményhez.

Betekinthetnek a nyomda munkálatainak rejtelmeibe: a fűzést előkészítő eljárásokba, az ívek hajtogatásába, széjjel szedésébe, számbavételébe, előigazításába, javításába, a mosásba, a foltozásba, a fűzésbe, a könyvhát enyvezésébe, díszítésébe egy ősi nyomdászcsalád tagja, Novokrescsenszkov Tamás segítségével. Gyakorlatban kipróbálhatják a sokszorosítás folyamatát.

Az esemény ingyenes, de a részvétel regisztrációhoz kötött!

Regisztrálni a kikapcs.regisztracio@kult18.hu email címen lehet.

 

Az egész nyarat felölelő kreatív-kézműves-művészeti foglalkozás-sorozatot szervezünk a Kult18 intézményeiben. 9+1 alkalommal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt, ahol képzőművészek és szakemberek segítségével készíthetnek egyedi, értékes alkotásokat, sajátíthatnak el izgalmas művészeti technikákat… és mindezt teljesen ingyenesen. Sőt, azok között, akik mindegyik alkalmon részt vesznek értékes kreatív játékokat sorsolunk ki!
Kreatív kikapcsolódás, valódi élmény a szünidőben!
A programsorozaton résztvevő gyerekek nyereményjátékban vehetnek részt. A programhelyszíneken összesen 10 pecsétet lehet összegyűjteni. Aki legalább 9 pecsétet összegyűjt, ajándékot kap, a gyűjtő-lapok leadói között értékes kreatív játékokat sorsolunk ki!
Az összegyűjtött pecsétek leadási határideje:
augusztus 26. 18 óra
Sorsolás: augusztus 27. 12 óra
A nyerteseket emailben értesítjük!

 


A változtatás jogát fenntartjuk, az aktuális rendelkezéseknek megfelelően.

Ugrás a lap tetejére