kezdd el begépelni a keresett szöveget, majd nyomj egy entert-t a keresés indításához

„ÖRÖKÖLT SORS” - Családi sebek és a gyógyulás útjai - Orvos-Tóth Noémi előadása könyvárusítással és dedikálással egybekötve

2020-08-28 16:34:26

Helyszín: Kondor Béla Közösségi Ház 1181 Budapest, Kondor Béla sétány 8.

Időpont: 2020. november 3. kedd 18 óra

 

Belépő: 2000 Ft/ fő, mely megvásárolható 2020. szeptember 8-tól kezdve online a www.eventim.hu oldalon és a helyszínen, a Kondor Béla Közösségi Házban (1181 Budapest, Kondor Béla sétány 8.) nyitvatartási időben.                

 

 Minden kedves érdeklődőt szeretettel hívunk és várunk!

 

Amikor elkezdjük kutatni elakadásaink, szorongásaink, elhibázott párkapcsolataink, ismétlődő kudarcaink okát, gyakran kiderül, hogy saját életünk történései nem adnak megfelelő magyarázatot. Ilyenkor érdemes a tágabb perspektívát is megvizsgálni, és szüleink, nagyszüleink vagy akár a még korábbi generációk életeseményeit is feltárni.
A legtöbb esetben döbbenten tapasztaljuk majd - amit a modern kutatások eredményei is igazolnak -, hogy felmenőink traumái, feldolgozatlan félelmei, kapcsolati törései még a halálukkal sem enyésznek el, hanem bennünk élnek tovább.

Ma már egyértelmű, hogy egyetlen ember sorsa sem érthető meg transzgenerációs szemlélet nélkül. Ha szeretnénk megszabadulni kínzó tüneteinktől, vagy megváltoztatni zavaró viselkedési és érzelmi mintáinkat, fel kell tárnunk családunk múltját.

Ugrás a lap tetejére