kezdd el begépelni a keresett szöveget, majd nyomj egy entert-t a keresés indításához

Molly és Milo, a szeleburdi manók

A Babos Bábos Társulat bábelőadása

Humor, kacagás, jókedv, igazi családi kikapcsolódás, minden korosztálynak! Molly és Milo, a két eleven kismanó tartja életben az utolsó homoktövist, mely minden...

Időpont

2020. október 17.

16:00-18:00

Humor, kacagás, jókedv, igazi családi kikapcsolódás, minden korosztálynak! Molly és Milo, a két eleven kismanó tartja életben az utolsó homoktövist, mely minden erdei állatnak hiányzik már. A növénynek minden reggel friss harmatcseppre van szüksége. Ennek megszerzése egyszerű, gondolhatnánk. Kis barátaink mégis sok akadályba ütköznek.

 

Ugye mindenkinek ismerős, mikor a gyerekek csak jót akarnak, de a véletlenek folytán egyre nagyobb bajba kerülnek. Nos ezzel ők is így vannak.

 

Egy szép mese a barátságról, a hibáink kijavításáról, és a gyermeki jószándék megértéséről, még ha nem is mindig úgy alakulnak a dolgok, ahogy mi szeretnénk.

 

A darab sikeresen mutatkozott be a 2015. évi Kapolcsi fesztiválon. Azóta már az ország több pontján is bemutatásra került. A darab különlegessége, hogy maga az író nem csak elképzelte ezt a különös világot, hanem az általa alapított Babos Bábos Társulattal meg is valósították, és 2015 óta viszik országszerte a bábdarabot.

 

Belépő: 500 Ft/fő, mely hamarosan kapható a helyszínen.

 

Az előadás végén a két manó kalandjaihoz kapcsolódóan meghirdetett Rajzpályázat ünnepélyes Díjátadójára kerül sor.


A változtatás jogát fenntartjuk, az aktuális rendelkezéseknek megfelelően.

Ugrás a lap tetejére