kezdd el begépelni a keresett szöveget, majd nyomj egy entert-t a keresés indításához

Én, te, mi – haladunk a korral

Párkapcsolati komédia

Előadja: a LÁTHATÁRON CSOPORT Korosztály: felnőtt Előadás hossza: 90 perc   Előadásunk komédia, témáját a párkapcsolatokra jellemző helyzetek és történetek adj...

Időpont

2020. október 16.-október 16.

18:00

Előadja: a LÁTHATÁRON CSOPORT

Korosztály: felnőtt

Előadás hossza: 90 perc

 

Előadásunk komédia, témáját a párkapcsolatokra jellemző helyzetek és történetek adják. Mit kezd egymással egy férfi és egy nő, ha az egyik mást akar, mint a másik? Ha más a ritmusuk? Ha más dolgok fontosak számukra, mást gondolnak a gyermeknevelésről? Mennyire kell megfelelni egymásnak, és mi változik az évek során? Össze lehet-e valaha hangolódni? Az előadás célja, hogy egy olyan komplex közösségi színházi élményt nyújtson a nézők számára, amelyben lehetőségük nyílik saját kapcsolati mintáikra, problémáikra és élethelyzeteikre rátekinteni, azokra reflektálni, azokról közösen gondolkodni. A vizsgált élethelyzetekre kellő távolságból tekintünk rá, ebben segít az előadás átszövő humor és a játékmester.

Előadásunk részvételi színházi előadás felnőttek számára. Magját az alkotók által összegyűjtött párkapcsolati élethelyzetek adják, amelyeket a színészek improvizációja alapján Nagy Orsolya író-dramaturg öntött formába. A bemutatott jelenetek közt a játékmester által vezetett, a nézőkkel folytatott beszélgetések és játékok kapnak helyet a bemutatott jelenethez kapcsolódóan. Ebben a részben természetesen nem kötelező részt venni, csupán az beszél vagy játszik, akinek kedve van. A nézőknek egy ponton arra is lehetőségük van, hogy egy bizonyos jelenet szereplőit „instruálják”, és javaslataik alapján a színészek újra eljátsszák a jelenetet. Az előadás hossza bő másfél óra.

SZEREPLŐK

Feuer Yvette, Stubnya Béla, Buzási Fanni, Mangold Roland és Szabó Veronika

ALKOTÓK

Szöveg: a színészek improvizációi és Nagy Orsolya instrukciói alapján

Rendező: Szabó Veronika

Társrendező: Feuer Yvette

Dramaturg: Nagy Orsolya

Részvételi színházi szakember és játékmester: Szabó Veronika

Improvizációs tréner: Elek Ányos

Az előadás díja: 2000 Ft

Jegyvásárlás

A változtatás jogát fenntartjuk, az aktuális rendelkezéseknek megfelelően.

Ugrás a lap tetejére