kezdd el begépelni a keresett szöveget, majd nyomj egy entert-t a keresés indításához

ARADI-VARGA SHOW

"Mondom a Ferinek, Tibi!" címmel Aradi Tibor és Varga Ferenc József közös humorestje 2x45 percben.

Aradi Tibor és Varga Ferenc József 25 éve lépett először közösen színpadra. Ennek jubileumát ünneplik meg a "Mondom a Ferinek, Tibi!" című kétrészes humorestjük...

Időpont

2020. szeptember 25.

18:00-20:00

Aradi Tibor és Varga Ferenc József 25 éve lépett először közösen színpadra. Ennek jubileumát ünneplik meg a "Mondom a Ferinek, Tibi!" című kétrészes humorestjükkel. Jelenetek, stand up comedy-elemek és zenés paródiák elegye teszi változatossá a műsorukat, mely minden korosztály számára garantáltan remek szórakozást biztosít, legyen az tinédzser vagy nyugdíjas.. 2017-ben indult első saját tévéműsoruk, az Aradi- Varga Show, mely 2019. májusa óta minden héten ott van a legnézettebb televízióműsorok között. Munkájuk elismeréseként mindketten megkapták a magyar humoristák legrangosabb díját, a Karinthy-gyűrűt.

Belépő: 1900 Ft/ fő, mely megvásárolható 2020. augusztus 3-tól kezdve online a www.eventim.hu oldalon, személyesen a Ticket Express jegyirodáiban és a helyszínen, valamint a Rózsa Művelődési Házban és a Pestszentimrei Közösségi Házban.

Facebook esemény:

https://www.facebook.com/events/885568668598662/A változtatás jogát fenntartjuk, az aktuális rendelkezéseknek megfelelően.

Ugrás a lap tetejére